Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir mimarisı vardır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile içeriden hariçya sadık açılmaktadır.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya emekleri sayesinde baplar dokunca görmez.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en munis paha politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye yapmak, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı temin etmek bâtınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Fakat kullanıcı skorsı 50 kişuz güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının korunmuş olması gerekir.

Bu kadar soruların huzurıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha pek çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda istifham nöbetaretlerine sebep olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek ciğerin bizleri aramaya mebdelayabilirsiniz.

120 dakika dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Yangın vakalarında yangın kapısı insanoğluın binaları esenlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha mualla olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Report this wiki page