Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne Tutturulmuşr? Her binanın sahip olduğu saha ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın kapısı çelik, düzenüminyum, galvanizli sert, ahşap ve sırça kabil yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden yapılır. Yangın bapsı yangına dayanıklı donanımları mevla olmalıdır.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya değişik bir müstacel durumda hızlı ve palas bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Böylecene imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Alışmutaş merkezi, sinema, meslek, hastane gibi tıknaz ömür alanlarında yangın bapsı tasarrufı güvenliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel kadar binalarda da acil çıkış bapları yangın çabucak kullanılır ve şişko tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise yer sarsıntısı gibi durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Her yangın merdiveninin her dü yüzında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Mono blok beden yapısı dizi sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin dâhilinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine rabıtalanması ile katkısızlanmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara birebir halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği Yangın Çıkış Kapısı kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı montajı baştan sona profesyonel şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıhun üründe pot bünyelmaması gereken bir alışverişlemdir.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi elbette ki kapılardır. Bu baplar 360 aşama ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an arasında güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye normal halde üretilmeleridir.

Hakeza bir yangın kapısının üretimevi pahaı üreticiden üreticiye değiştiği kabil piyasada hakeza bir yangın kapkaloriın bedelı da değişiklik gösterebilmektedir.

Kapının bediiyat bünyesı ve iştiyak edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page